Merken

Wesco afval scheiden

Wesco maakt opruimen een stuk leuker. De serie prullenbakken is namelijk uitgevoerd in aansprekende kleuren. Dit geeft zowel de kleine als de grote prullenbakken van Wesco een luxe uitstraling. Naast ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wesco pedaalemmers

Je bent lekker aan het koken en hebt net de paprika's gesneden, maar je moet de uien nog. Ondertussen wil je wat weggooien in de vuilnisbak. Maar als je de deksel met je handen optilt weet je dat je alweer je handen moet wassen… En terwijl de gesneden groente al lang in de pan hadden moeten liggen, sta jij met je handen vol schuim. Dat kan anders met Wesco pedaalemmers.

Openen met je voet

Het fijnste aan Wesco pedaalemmers is dat je de vuilnisbak opent door middel van een makkelijk te bedienen voetpedaal. Dat maakt het gebruik van deze vuilnisbakken een stuk hygiënischer. Naast enkele bakken heeft Wesco pedaalemmers in de collectie opgenomen met een dubbele bak. Zo kan je in een pedaalemmer zelf je afval scheiden. Deze zijn 2 x 18 liter. De grote pedaalemmers zijn goed voor 20 liter aan vuilnis, de allerkleinste voor 8 liter.

Kleur in de keuken

Net als waterkokers en koffiemachines zijn ook Wesco pedaalemmers in mooie kleuren verkrijgbaar. Dat maakt dit noodzakelijke gebruiksvoorwerp meteen een stuk aantrekkelijker in je mooi vormgegeven badkamer of keuken. Zelfs op het toilet zal het door zijn mooie design een leuke indruk geven.

Opgeruimd staat netjes

De Wesco pedaalemmers passen in ieder interieur, dus ook in dat van jou. Bestel daarom vandaag nog je nieuwe pedaalemmer en je kan morgen al je afval op stijlvolle wijze weggooien. Bovendien is bezorging bij besteding vanaf 20.- geheel gratis.