Merken

Wesco

Wesco maakt opruimen een stuk leuker. De serie prullenbakken is namelijk uitgevoerd in aansprekende kleuren. Dit geeft zowel de kleine als de grote prullenbakken van Wesco een luxe uitstraling. Naast ...

Wesco

Opruimen en schoonmaken voelt vaak als een noodzakelijk kwaad. Daarnaast zien prullenbakken en toiletborstelhouders er eigenlijk altijd saai uit. Of toch niet? Maak opruimen en schoonmaken leuker met Wesco.

Bonte collectie

Wesco combineert een prachtig, modern design met hippe kleuren. Hierdoor is een prullenbak van een noodzakelijk iets veranderd in een mooi accessoire voor de keuken of badkamer. Het metaal is uitgevoerd in crème, geel, rood of zwart. Zo'n mooie prullenbak hoef je niet in een hoekje te verstoppen. Wesco heeft prullenbakken van 8 liter tot en met 40 liter. Ook de zogeheten recyclebak met twee prullenbakjes behoort tot de collectie. En natuurlijk zijn er toiletborstelhouders in bijpassende kleuren.

Mooi in de badkamer

De Wesco badkameraccessoires geven je badkamer een echte make-over. De kleine bakjes van Wesco staan overigens ook leuk op het toilet. Heb je een badkamer waarbij een kleur in het interieur overheerst, dan kies je voor een bijpassend prullenbakje om deze kleur nog meer naar voren te halen. Dat geldt natuurlijk ook voor de kleurstelling in de keuken en de grote Wesco prullenbakken.

Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Bestel vandaag nog je prullenbakken en toiletborstelhouders van Wesco, dan kan je de volgende werkdag al je keuken, badkamer en wc een make-over geven. Is een artikel toch niet helemaal naar je zin, dan kan je het gratis terugsturen.