Merken

Weleda

Met Weleda gezichtsverzorging zorg je op natuurlijke wijze voor een stralende huid. De kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van het Zwitserse merk zijn al jaren heel populair. Je kan kiezen u ...

68 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Weleda

Een gezonde huid is in balans en ziet er goed uit. Je weet dat het belangrijk is om milde verzorgingsartikelen te gebruiken die je huid niet irriteren of uitdrogen. Waarvoor je ook kiest, je wil zo min mogelijk toevoegingen. De ingrediënten die Weleda gebruikt zijn biologisch en 100% natuurlijk. De verpakkingen hebben een mooie uitstraling, wat de crèmes en oliën ook geschikt maakt om cadeau te geven.

Verzorging voor het hele gezin

Weleda heeft onder meer reinigers, crèmes, oliën en serums die zacht zijn voor je huid en hydraterend werken. Er zijn ook artikelen voor tere babyhuidjes en de huid van de zwangere vrouw. Of probeer de smeuïge scheercrème of de verwarmende massageolie van dit merk. De crèmes ruiken heerlijk dankzij de natuurlijke oliën. Je voedt er je huid optimaal mee, terwijl ook je geest zich heerlijk kan ontspannen.

Natuurlijke middelen voor je gezondheid

Weleda heeft niet alleen natuurcosmetica die je dagelijks kan gebruiken. Kijk ook bij Weleda zelfzorg en ontdek diverse items die je gezondheid ondersteunen. Als je zwanger bent is het bijvoorbeeld prettig om de elasticiteit van je huid te verhogen met zwangerschapsolie. Het assortiment voor zelfzorg heeft daarnaast luchtzuiverende sprays en handige middelen als oogdruppels, gewrichtszalf en spierzalf.

Weleda gaat ervan uit dat de natuur weet wat goed voor je is. Koop de kwalitatieve artikelen van Weleda bij wehkamp, en help hiermee je huid en lichaam in balans te komen.