Merken

Weight Care

Wil je ook wat extra pondjes kwijt? Met Weight Care afvallen is lekker en eenvoudig. De handige dieetartikelen van dit kwaliteitsmerk zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt in minder cal ...

31 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Weight Care

In jouw drukke leven is het vaak lastig om een gezonde maaltijd te bereiden. Om voldoende energie te houden, grijp je daarom vaak naar ongezonde snacks. Je wil graag wat kilo's kwijtraken, maar voor een ingewikkeld dieet heb je te weinig tijd. Daarom zoek je handige maaltijdvervangers met weinig calorieën, die je toch de juiste voedingsstoffen bieden. Tijd om kennis te maken met Weight Care dieetvoeding. Deze is van uitstekende kwaliteit en biedt een mooie balans van eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Weight Care is makkelijk, veilig en nog lekker ook.

Alles voor makkelijk afvallen

In het assortiment van Weight Care vind je makkelijk maaltijdvervangers die jou een goed gevoel geven. De maaltijden in poedervorm zijn verkrijgbaar in diverse lekkere smaken. Ook de handige drinkmaaltijden in makkelijk mee te nemen flesjes bieden je volop keuze. Heb je zin in een gezonde snack? Dan heeft Weight Care onder andere verantwoorde repen, koekjes en chips voor je in de aanbieding.

Dieetvoeding van uitstekende kwaliteit

Weight Care is een bekende aanbieder van dieetvoeding, zoals maaltijdvervangers. Deze zijn gemaakt van de beste ingrediënten en zijn een goed alternatief voor je reguliere maaltijden. Weight Care dieetvoeding is namelijk met zorg samengesteld, volgens de richtlijnen van de Europese Voedselveiligheidsorganisatie. Je krijgt voldoende voedingstoffen binnen, maar in minder calorieën. Klanten die je voorgingen zijn enthousiast over de smaak en effectiviteit.

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Voor 23:59 uur Weight Care bestellen bij wehkamp is morgen beginnen met afvallen.