Merken

Waterpik

Het Nederlandse Waterpik zet zich al meer dan een halve eeuw in voor jouw mondhygiëne. In onze collectie Waterpik mondverzorging vind je waterflossers en monddouches voor een optimaal schoon gebit. Wa ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Waterpik

Jaar na jaar zegt de tandarts tegen je dat je moet flossen. Dat doe je dan een week of twee, en vervolgens verwatert het weer. Je vindt het niet prettig, je tandvlees bloedt ervan en bovendien heb je 's avonds voor het slapen gaan geen zin meer in een extra handeling. Met een Waterpik waterflosser verander je flossen in een vaste gewoonte in plaats van een incidentele handeling.

Gezondheid begint in de mond

De Waterpik monddouches en waterflossers zijn zeer effectief voor het bestrijden van tandplak, bloedend tandvlees en gaatjes. Met een dunne waterstraal onder hoge druk spuit je tussen je tanden, waardoor vuil en bacteriën geen kans krijgen om zich vast te zetten. De apparaten zijn ideaal in gebruik indien je een kroon, een brug of een beugel draagt, omdat flosdraad dan niet optimaal werkt. Waterpik heeft speciale waterflossers voor kindergebitjes.

Thuis en op reis

Waterpik garandeert ook mondhygiëne op reis. Er zijn verschillende items die je kan meenemen op vakantie. Sommige daarvan kan je kleiner maken, zodat ze makkelijker in je koffer passen. Naast de artikelen van Waterpik hebben we nog meer items voor een goede mondverzorging.

Waterpik bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact op met onze deskundige mensen van de klantenservice per e-mail, telefoon en Webcare.