Merken

Watercult dames badmode

Zwemmen en zonnen doe je in Watercult damesbadmode. Als je deze vrolijke gekleurde damesbadmode aantrekt, gaat spontaan de zon in je hart schijnen. De bikini’s zijn ook in grote cupmaten verkrijgbaar. ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Watercult damesbadmode

Hou je ook zo van bikini’s? Soms is het lastig dat je een bikini altijd in zijn geheel moet kopen. Vooral als je cupmaat niet overeenkomt met de maat voor het broekje. Heb je een grote cupmaat nodig, dan moet je de bikini in een grotere maat nemen, maar dan zit het broekje weer niet lekker. Gelukkig koop je bij Watercult damesbadmode de topjes en broekjes los van elkaar.

Vrolijke combinaties

De Watercult damesbadmode is voorzien van vrolijke kleuren en kleurencombinaties die samenkomen in gezellige, zomerse patronen. De tops in cupmaten A tot en met D mix je gemakkelijk met de broekjes in maten 36 tot en met 44. Maar matchen kan natuurlijk ook.

Gekleed naar het strand

Naast bikini’s kan je in de collectie Watercult damesbadmode ook fijne, wijdvallende Watercult damesblouses en -tunieken verwachten. Deze strandtunieken of strandjurkjes trek je lekker over je bikini heen aan. Dat is bijvoorbeeld handig als je een drankje wil doen in de bar van het zwembad of op het strand. Of om aan te trekken op weg naar het water.

Je nieuwe bikini snel in huis

Bestel vandaag nog je nieuwe bikini uit de collectie van Watercult damesbadmode, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Is de maat toch niet goed of valt de kleur in het echt tegen, dan kan je de aankoop gratis terugsturen. Hou hierbij wel de hygiënevoorschriften voor badmode in acht.