Jurken & rokken

Laat de zomer maar komen, want met Watercult damesbadmode ben jij klaar voor het strand of het zwembad. Natuurlijk draag je de Watercult bikini ook de rest van het jaar als je gaat zwemmen of aquasporten. De vrolijke kleuren en de mogelijkheid om je bikini zelf samen te stellen, maken de collectie extra leuk.

Watercult

Draag jij ook zo graag een bikini, maar vind je het lastig dat wanneer je een setje koopt de top niet altijd even lekker zit? Dat komt waarschijnlijk omdat er geen rekening is gehouden met je cupmaat. Een confectiemaat 36 wil nu eenmaal niet zeggen dat je een bescheiden A of B cup hebt. Daarom heeft Watercult tops en broekjes los in de collectie opgenomen. Zo mix en match je de perfecte bikini bij elkaar.

Kies je cupmaat

Met Watercult stel je met gemak je favoriete bikini samen. De broekjes en topjes zijn qua kleuren en patronen perfect op elkaar afgestemd. Je kan een setje uitzoeken waarvan het broekje en het topje dezelfde kleur of hetzelfde patroon hebben, of je kan juist mixen. Combineer bijvoorbeeld een effen top met een bont gekleurd broekje, of andersom. De bikinitops zijn verkrijgbaar in de cupmaten A tot en met E en de broekjes in de maten 36 (S) tot en met 40 (L).

Comfort in het zwembad

Op weg naar het strand en zwembad trek je natuurlijk je badkleding al aan. Dat is wel zo makkelijk, want dan ben je meteen klaar voor een verfrissende duik. Stijlvol en passend bij de Watercult badmode zijn de Watercult damesblouses en -tunieken. Deze zijn ook ideaal om te dragen als je uit het water bent gekomen en een drankje wil doen in de bar.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.