Merken

Warmbat Australia

Het Australische merk Warmbat Australia produceert onder meer damespantoffels en sloffen voor heren. De pantoffels van schapenwol zijn stoer, trendy en lekker warm. Koude voeten behoren dankzij het ge ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Warmbat Australia herenpantoffels

Hou je er ook niet van als je koude voeten hebt? Veel sloffen geven je echter zweetvoeten en dat is ook niet prettig. Wil je warme voeten zonder overmatig transpireren? Dan kies je voor de heerlijke zachte Warmbat Australia herenpantoffels, gemaakt van het heerlijkste schapenwol en schapenleer. Daar worden je voeten en jij zeker blij van.

Warme pantoffels

Warmbat Australia herenpantoffels zijn heerlijk warm, dankzij de voering van schapenwol. De pantoffels omhullen je voeten als een tweede huid. Dat is niet zo gek, want ook de buitenkant is van het zachtste schapenleer gemaakt. De combinatie levert heerlijk warme pantoffels op. En omdat schapenwol de voeten wel verwarmt, maar niet laat transpireren, voelt het nog aangenamer aan. De stevige antislipzool biedt nog meer comfort. De Warmbat Australia herenpantoffels zijn verkrijgbaar in de maten 40 tot en met 47.

Altijd warme voeten

De Warmbat Australia herenpantoffels draag je natuurlijk lekker met je favoriete pyjama. Maar ook onder een joggingbroek of jeans zijn de pantoffels te dragen. Dat geldt ook voor de Warmbat Australia damespantoffels. Het lekkere aan deze Warmbat Australia herenpantoffels is dat je ze gewoon altijd en overal (behalve wellicht op het werk en achter het stuur) draagt.

Vandaag bestellen, morgen warme voeten

Geef jezelf een paar warme voeten dankzij Warmbat Australia herenpantoffels. Bestel deze vandaag nog en je trekt ze morgen al aan. De bezorging is kosteloos.