Merken

Waldlaufer

Het Duitse schoenenmerk Waldlaufer staat voor hoog draagcomfort en een mooi design. Dacht je altijd dat comfortabele schoenen alleen maar saai kunnen zijn? Laat je dan verrassen door de trendy ontwerp ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Waldlaufer damessandalen

Je hebt besloten op wandelvakantie te gaan in Frankrijk. Het wordt goed weer, maar je zal regelmatig over een ruwe ondergrond lopen. Met een paar Waldlaufer damessandalen ben je overal op voorbereid. Ze passen goed bij je wat bredere voeten en doordat ze handgemaakt zijn, sluiten ze goed af. Doordat de Waldlaufer damessandalen in verschillende modellen en kleuren komen, vind je gemakkelijk een paar dat bij je persoonlijke smaak past.

Handgemaakte, Duitse kwaliteit

De Waldlaufer damessandalen zijn met zorg en met de hand vervaardigd in Duitsland. Daarbij is vooral gekeken naar het bieden van extra comfort. Dat zie je terug in de designs en voel je aan je voeten tijdens het lopen. Door gebruik te maken van leer is het schoeisel extra duurzaam en bewegen de Waldlaufer damessandalen extra goed mee met je voeten. Bij sommige modellen kan het voetbed uitgenomen worden om schoon te maken of te vervangen.

Klittenband of gesp?

Voor de sluiting van de Waldlaufer damessandalen is gekozen voor klittenband of een gesp. Hiermee kunnen de schoenen eenvoudig om de voeten worden aangetrokken zodat ze optimaal comfort bieden tijdens het lopen. Ze zijn er in wat meer dichte en open modellen in stijlvolle kleuren zoals beige, donkerblauw, rood, zwart en zilver. Is er kans op een bui of ga je ergens heen waar de temperatuur lager kan liggen? Kijk dan ook eens bij onze grote collectie wandelschoenen.