Merken

Wacom

Met Wacom tekentablets, -displays en accessoires geef je makkelijk vorm aan jouw ideeën. Deze Japanse specialist op het gebied van grafische tablets biedt je veel verschillende varianten in diverse pr ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wacom

Jij bent dol op tekenen en ontwerpen en bent het liefst altijd en overal met een nieuwe creatie bezig. Daarom zoek je naar een manier om makkelijk je materialen mee te kunnen nemen en je tekeningen weer te kunnen geven. Wacom tekentablets zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze zijn licht en compact, maar technologisch geavanceerd en heel krachtig. Geniet van de verbluffende precisie en beeldkwaliteit en de flexibiliteit in het creëren. De slimme stylus waarmee je tekent hoeft bovendien nooit opgeladen te worden.

Grafische tablets voor iedereen

In het gevarieerde assortiment tekentablets van Wacom vind je exemplaren in veel verschillende uitvoeringen en prijsklassen. De voordeligste varianten kosten minder dan honderd euro en bieden beginnende digitale tekenaars al talloze verrassende mogelijkheden. Wil je een tekentablet voor professionele doeleinden? Ook dan heeft Wacom wat je zoekt. Je hebt dan nog betere beeldkwaliteit, meer vermogen en geheugen en eindeloos veel opties om je creativiteit uit te drukken.

Topkwaliteit voor jouw creativiteit

Het Japanse bedrijf Wacom werd in 1983 opgericht. Sindsdien heeft het naam gemaakt met uitstekende en vernieuwende grafische tableaus en software. Wereldwijd en in eigen land is het een van de marktleiders op dit gebied. Wil je jouw mogelijkheden om te creëren met je tekentablet of tekendisplay nog verder uitbreiden? Bekijk dan ook de uitstekende Wacom tabletaccessoires bij wehkamp.

Geen Wacom verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Wacom bestellen bij wehkamp is morgenavond al kennismaken met je nieuwe artistieke assistent.