Merken

vtwonen

205 resultatensorteren op
nieuwste collectie

vtwonen

Thuis zijn is een gevoel. En vtwonen helpt je om daar een heel erg goed gevoel van te maken. Met spullen die je mooi vindt, die je dierbaar zijn en die je gelukkig maken. Mix je eigen stijl met jouw favorieten uit de nieuwe vtwonen-collectie. Wat je stijl en smaak ook is, haal meubels, bedden en accessoires van vtwonen in huis. En je bent echt thuis.

Van magazine tot woonmerk

Je kent vtwonen vast en zeker als hét woonmagazine van Nederland. Maar op een gegeven moment was het schrijven over al die woonproducten een logisch opstapje naar een eigen merk. Daarom ontwikkelt het blad samen met de grootste en mooiste woonmerken steeds weer bijzondere collecties onder hun eigen naam. De productsoorten variëren enorm. Aan de ene kant ontwikkelt vtwonen behang en verschillende typen vloeren, maar je kunt ook bedden en raambekleding van het merk kopen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment vtwonen-producten voor je beschikbaar. Meer dan 100 verschillende artikelen kun je bij ons vinden. Het moet dus wel raar lopen als je niets van je gading vindt waarmee je jouw huis kunt verfraaien…

Stijlvol genieten van vtwonen

Neem lekker een slok van je koffie uit het kopje dat op je sidetable staat, ga rustig zitten in de fauteuil met een kussentje in je rug en geniet van je mooie laminaat met vloerkleed. Allemaal van vtwonen. Zo veelzijdig is dit oer-Hollandse livingmerk dus! Ook de stijlen die je in ons assortiment vindt, verschillen soms van elkaar. Wat ze echter met elkaar gemeen hebben is dat ze heel huiselijk aandoen. Het zijn allemaal producten die je graag in huis wilt hebben!