Merken

Vtech

VTech ontwikkelt speelgoed waar kinderen wat van kunnen leren. Spelen is een manier voor je kindje om de wereld te ontdekken en nieuwe dingen te leren. VTech heeft speelgoed voor iedere levensfase van ...

124 resultatensorteren op
nieuwste collectie

VTech

Je zorgt ervoor dat je kind veel buiten speelt en knutselt. Ook luisteren jullie graag naar muziek en doen jullie vaak spelletjes. Als je speelgoed aanschaft, vind je het belangrijk dat het de creativiteit stimuleert en een degelijke kwaliteit heeft. VTech maakt hoogwaardig elektronisch speelgoed dat helemaal bij deze tijd past. Kleurrijk, verantwoord en voorzien van de nieuwste technologieën.

Eindeloos veel speelplezier

VTech heeft veel educatief speelgoed waarmee je cijfers, kleuren of vormen kan leren, zoals loopwagens en treintjes. Met de interactieve knuffels kan je kind spelletjes spelen en een dier verzorgen. De kindertablets en telefoons zijn ideaal om foto’s mee te maken en naar muziek te luisteren. Voor de leukste rollenspellen zijn er pratende poppen en puppy’s. Autoliefhebbers zijn uren zoet met de voertuigen, aanhangers en wegdelen in felle kleuren.

Cadeaus voor de eerste verjaardag

Boekjes zijn leuk en leerzaam. Helemaal als ze kleurrijke afbeeldingen hebben en bekende rijmpjes en melodietjes laten horen. Bij VTech babykamer heeft verlichting die je aanzet als het bedtijd is en die zorgt voor een mooie lichtprojectie op het plafond. Onder een sterrenhemel of met rustgevende melodietjes en natuurgeluiden vertrekt je kind snel naar dromenland. Voor kinderen vanaf vijf jaar zijn er projectoren waarmee je naar je favoriete muziek kan luisteren, een wekker kan instellen en kan leren klokkijken.

Spelend leren gaat vanzelf als je kind plezier heeft. Bestel VTech bij wehkamp en geef speelgoed dat perfect past bij de belevingswereld van jonge kinderen.