Merken

Vogel's tV beugels

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vogel’s TV muurbeugels

Heb je net een prachtige nieuwe tv gekocht? Bevestig deze dan stevig aan de muur met een muurbeugel van Vogel’s. De Vogel’s TV muurbeugels zijn gemakkelijk te bevestigen en zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Er zijn verschillende manieren om je tv op te hangen aan de muur. We vertellen je daar graag meer over.

Draaibaar

Heb je een ruime woonkamer en wil je soms vanuit een andere positie of hoek televisie kijken? Dan is een draaibare muurbeugel voor jou de oplossing. Deze systemen zijn zeer stevig en werken soepel. Het draaien kan bij de meeste muurbeugels al met één vinger gedaan worden. Ideaal voor als je toch voetbal wil kijken zonder dat je iemand anders afleid.

Kantelbaar

Muurbeugels die kantelbaar zijn kunnen het best worden gebruikt in ruimtes waar je de tv wat hoger ophangt dan je normaal zou doen. Dit kan bijvoorbeeld in de slaapkamer zijn, tegenover het bed zodat je liggen comfortabel naar je tv kunt kijken. Het mooie van deze constructies is dat de hoek waarin je de systemen op hangt niet storend is. Je zult de muurbeugel niet kunnen zien zitten tijdens het tv kijken.

Plat

Heb jij net zo’n ultra dunne 4K HD tv gekocht? Dan is het natuurlijk heel erg mooi als hij strak en plat tegen de muur hangt. Met een platte muurbeugel is dit zo gedaan. Ze zijn vooral handig in kleinere ruimtes waar je weinig ruimte voor je tv kwijt wil zijn. De muurbeugels zijn overigens nagenoeg onzichtbaar.