Merken

Vision

De hele dag zorgeloos van de zon genieten doe je met Vision. Deze specialist op het gebied van anti-zonnebrandmiddelen zorgt voor langdurige bescherming tegen schadelijke uv-straling. Door de waterbes ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vision

Op mooie dagen breng jij graag zoveel mogelijk tijd buiten door. Je geniet met volle teugen van de warme stralen van de zon. Maar je wil je huid wel goed beschermen tegen uv-straling. Daarom zoek je een betrouwbare zonnebrandcrème die je langdurig beschermt tijdens allerlei activiteiten. In het assortiment van Vision vind je vast een formule die past bij je huidtype. Welke keuze je ook maakt, Vision zonnebrandcrème is altijd effectief, parfumvrij en waterbestendig.

De beste zonnebrandcrème voor ieder huidtype

Welke zonnebrandcrème het beste bij je past, hangt af van je huidtype en hoe lang je in de zon wil blijven. Gelukkig biedt het assortiment van Vision je volop keuze. Er is zonnebrandmelk, zonnebrandspray of zonnebrandmousse. De laatste twee zijn extra makkelijk aan te brengen. Je kan kiezen voor een beschermingsfactor tussen de SPF10 en SPF50. Er zijn ook speciale formules voor de gevoelige kinderhuid. Toch te lang in de zon gezeten? Verkoel en verzorg je huid dan met verzachtende aftersun.

Zorgeloos genieten van de zon

Vision maakte naam met vernieuwende anti-zonnebrandmiddelen die je langdurig goed beschermen tegen schadelijke uv-straling, dankzij de unieke LyphaZomeTM technologie. Zelfs als je flink zweet of gaat zwemmen, blijft Vision goed zitten. De verschillende formules trekken snel in en maken je huid niet vettig of plakkerig. Met Vision zonnen is prettig, makkelijk en veilig.

Geen tijd om naar de drogist te gaan? Voor 23:59 uur Vision bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag zorgeloos zonnen.