Merken

Virtufit

Het Nederlandse merk Virtufit biedt een uitgebreid assortiment fitnessapparatuur. Virtufit is ideaal voor iedere professionele sporter. Wie fit wil worden, kan dit voor elkaar krijgen met de producten ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Virtufit

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. De fitnessapparaten zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten. De iConsole+ optie wordt kosteloos ter beschikking gesteld op een aantal apparaten en deze biedt ongekende trainingsmogelijkheden om je training nog uitdagender te maken. De kwaliteit in combinatie met 3 jaar aan huis garantie geven je langdurig trainingsplezier!

Hartslagband

Je hartslag zegt veel over de toestand van je lichaam tijdens een training. Dankzij de hartslagband van Virufit kan je je hartslag nauwkeurig en real time volgen. De hartslagband kan niet alleen gebruikt worden tijdens fitness, maar ook tijdens het hardlopen of andere sportactiviteiten. De hartslagband is Polar compatible, dat wil zeggen: hij is goed te gebruiken met Polar sporthorloges of fitness apparaten waar de Polar hartslagband bij aangeraden wordt. De hartslagband kan je om je borst heen doen en past altijd omdat hij makkelijk verstelbaar is. De band is flexibel genoeg om zich naar jouw lichaam te vormen. De hartslagband werkt op een batterij, die makkelijk te vervangen is. Er zit 1 jaar fabrieksgarantie op de band. Bestel hem vandaag nog, zodat je vanaf nu altijd je hartslag bij kunt houden!