Merken

Violeta by Mango damesbroeken

Met de Violeta by Mango damesbroeken sta je altijd in de spotlight. Dat komt door de bijzondere kleuren, patronen en ontwerpen van deze collectie damesbroeken. Of het nu gaat om een tregging of juist ...

78 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Violeta by Mango damesbroeken

Je hebt een superleuke top uit de kast gehaald. Deze wil je gewoon aan vandaag. Maar met welke broek? Soms is het moeilijk combineren. Vooral als je een broek zoekt met een uitstraling die past bij het topje dat je die dag wil dragen. Gelukkig zijn er de Violeta by Mango damesbroeken.

Broeken met karakter

Violeta by Mango damesbroeken hebben uitstraling. Dat komt doordat een bont patroon of een uitgesproken kleur in het design niet wordt vermeden. Okergeel, poederig roze en streepjespatronen in zwart met wit vormen geen uitzondering in de collectie Violeta by Mango damesbroeken. En dat is maar goed ook, want zo creëer jij gemakkelijk de leukste looks. In de collectie vind je treggings, loose fit broeken, slim fit broeken en straight fit pantalons. Ieder model is voorzien van mooie details. De broeken zijn verkrijgbaar in de maten 40 (L) tot en met 52 (6XL).

Mixen en matchen

Het leukste aan de Violeta by Mango damesbroeken is dat ze zo gemakkelijk te combineren zijn met de hippe Violeta by Mango dames T-shirts en tops. Deze zijn ook verkrijgbaar in grotere maten, waardoor je eindeloos leuke combinaties kan maken. De broeken lenen zich ervoor om met kleuren en patronen te werken.

Snelle bezorging

Trek al die leuke tops maar vast uit de kast en plaats vandaag nog je bestelling voor je nieuwe Violeta by Mango damesbroeken, dan bezorgen wij ze de volgende werkdag.