Merken

Violeta by Mango

Violeta by MANGO damesvesten zijn een uitkomst voor modebewuste vrouwen met een grotere kledingmaat. Deze vesten zijn namelijk speciaal ontworpen voor dames met een voller figuur. Violeta by MANGO dam ...

455 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames

Heb je een voller figuur, dan wil je sommige rondingen tonen en andere misschien wat meer camoufleren. Het vinden van de ideale spijkerbroek, die je lichaam omarmt en trendy staat, is een strijd die velen kennen. De oplossing: kies voor de vlotte en comfortabele Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames.

Spijkerbroeken in ieder denkbaar model

Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames laten zien dat er niets zo veelzijdig is als een spijkerbroek. Het houdt hier niet op bij de blauwe skinny jeans, de collectie heeft zoveel meer. Denk hierbij aan spijkerbroeken in het rood, grijs, zwart en donkerblauw. Binnen deze lijn vind je zowel shorts als jeggings en jeans. De modellen lopen uiteen van skinny fit en bootcut tot aan high waist jeans. De collectie wordt regelmatig aangepast op basis van de actuele trends. Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames zijn leverbaar in de maten 31-28 tot en met 52-34.

Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames bestellen bij wehkamp

Koop je Violeta by MANGO spijkerbroeken voor dames bij wehkamp, maak dan je outfit af met bijvoorbeeld Violeta by MANGO damesblouses en -tunieken. Plaats je vandaag voor 23:59 uur je bestelling, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis. Bij besteding van meer dan 20.- brengen we geen bestelkosten in rekening.