Merken

Violet Hamden

Laat je bewust worden van de dingen die je doet, een bepaald gevoel of de mooie herinneringen die je hebt gemaakt. Het leven is een reis, die je veilig kan bewaren in je Violet Hamden tijd capsule. On ...

125 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Violet Hamden

Jij versiert jezelf graag met mooie accessoires. Daarbij kies je het liefst voor kwaliteit en eenvoud. Voor jou geen opzichtige toeters en bellen, maar verfijnde sieraden en horloges die duidelijk met liefde zijn gemaakt en waar je lang plezier van hebt. Violet Hamden sieraden en horloges zijn jou op het lijf geschreven. Ze zijn met zorg ontworpen en vervaardigd door echte vakmensen. De subtiele kleuren en stijlen zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Sieraden en horloges voor dames

In het assortiment van Violet Hamden bij wehkamp vind je veel verschillende sieraden. Je hebt dus veel keuze om jouw persoonlijke smaak uit te kunnen drukken. Tegelijkertijd zijn de kettingen, armbanden en oorbellen ook heel makkelijk met elkaar te combineren. Er zit namelijk veel eenheid in de collecties. Datzelfde geldt voor de stijlvolle Violet Hamden dameshorloges. Ook hierin komen regelmatig dezelfde kleuren en materialen terug. Zo stel je eenvoudig jouw unieke look samen.

Tijdloze klasse voor ieder moment

Violet Hamden is een sieradenmerk dat zich laat inspireren door de eenvoudige schoonheid die in ieder moment te vinden is. Je hoeft je er alleen maar bewust van te zijn. De stijlvolle horloges houden je bij de tijd en vertellen je wanneer je volgende rustmoment is aangebroken. De klassieke en eenvoudige sieraden zijn eigenlijk altijd goed.

Is er geen Violet Hamden verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Violet Hamden bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag jezelf versieren.