Jurken & rokken

De collectie van Vingino is trendy, stoer en eigenzinnig. De kinderen die ze dragen meestal ook. Opvallende details en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collectie. De collectie van Vingino ziet er waanzinnig uit. Voor kinderen die volkomen zichzelf durven zijn.

Vingino jongenskleding      Vingino meisjeskleding      

Vingino

Houdt jouw kind ook zo van buiten spelen? Lekker ravotten met vriendjes in de speeltuin of een balletje trappen op het veld. Of wordt er op het schoolplein volop gehinkeld en touwtje gesprongen? Actieve kinderen hebben kleding nodig waar ze zich op-en-top lekker in voelen. En vooral waar ze lekker in bewegen. Daarom kies je voor de hippe mode van Vingino.

Voor jongens en voor meisjes

Vingino heeft uiteenlopende kindermode voor jongens en voor meisjes in de maten 50 tot en met 188 en schoenmaten 26 tot en met 35. Hoe groot ze ook worden, Vingino groeit met je kinderen mee. Er zijn broeken, rokken, blouses, overhemden, zwemkleding en zelfs Vingino kinderpyjama's.

Voor ieder moment van de dag

Dankzij de pyjama’s heeft Vingino kindermode voor ieder moment van de dag. Je kinderen trekken met plezier deze leuke kleding aan naar school, extra leuk met de Vingino schoolspullen natuurlijk. Maar de kleding is ook heel leuk voor als je op visite gaat naar opa en oma. De verschillende kledingstukken zijn makkelijk met elkaar te combineren, zodat je kind er altijd leuk en stralend uitziet.

En voor mama’s

Vingino heeft overigens ook voor mama’s een kleine kledinglijn, bestaande uit sportkleding. Zo speel jij in stijl mee met je kinderen. Of het nu om een potje voetbal gaat of om een waterballonnengevecht, in Vingino hebben jullie allemaal extra veel plezier. Overigens is er voor jonge meiden en vrouwen ook een lijn met dameslingerie van Vingino. Ideaal als eerste bh of ter ondersteuning bij het sporten.

Nieuwe outfits morgen in huis

Bestel vandaag de nieuwe outfits van Vingino voor je kinderen en ze passen hem de volgende werkdag al lekker in huis aan. Bij besteding van 20.- of meer is de bezorging gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.