Merken

Vingino

Vingino schooltassen zijn kleurrijk en opvallend. Jouw kinderen zullen blij zijn dat ze nooit lang naar hun tas hoeven zoeken. De stevige en stoere Vingino schooltassen zijn handig in het gebruik en c ...

519 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vingino schoolspullen

Wat een strijd is het iedere ochtend weer om je kind klaar te maken voor een nieuwe schooldag. Met Vingino schoolspullen wordt naar school gaan een feest. Je kind neemt de lunch en het fruit mee in een stevige tas met een stijlvolle uitstraling. Combineer de schoolspullen met Vingino kinderaccessoires en je kind is klaar voor een nieuwe schooldag.

Een geweldig aanbod

De collectie van Vingino schoolspullen omvat een uitgebreid aanbod van de mooiste schooltassen. Bekijk je het aanbod, dan zie je direct dat ook een schooltas niet saai hoeft te zijn. De tassen zijn bijzonder vormgegeven met kleuren en prints die aansluiten bij de trends van nu. Mooie roze details of stoere camouflage prints, bij Vingino vind je altijd tassen waar je kind blij van wordt. Bekijk ook eens het model tas dat door voetballer Daley Blind is ontworpen. Vingino schoolspullen bieden voldoende stevigheid om al je spullen veilig in mee te nemen.

Vingino schoolspullen kopen bij wehkamp

Laat de zoekfilters op de site je helpen om snel een keuze te maken uit het ruime aanbod Vingino schoolspullen. Hebben wij vandaag voor 23:59 uur je bestelling ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat je de aankoop de volgende werkdag in huis hebt. Bij besteding van 20.- of meer betaal je bij wehkamp geen bestelkosten.