Merken

Villeroy & Boch

Samen tafelen, een glaasje drinken of een moment voor jezelf met een schuimende cappuccino: met Villeroy & Boch geniet je extra van eten en drinken dat met liefde is klaargemaakt. Voeg stijl toe a ...

101 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Villeroy & Boch bestek

Het is vaak een race tegen de klok om al je taken op tijd af te krijgen: kinderen naar school, op tijd naar je werk, klusjes doen. Dan is het extra belangrijk om samen van een heerlijke maaltijd te genieten. Met Villeroy & Boch bestek heb je altijd een stijlvol gedekte tafel met vorken, messen en lepels van topkwaliteit. Het eetbestek vormt samen met je borden steeds weer een prachtig plaatje. Tijd voor lekker eten en voor elkaar!

Luxe bestek en accessoires

Villeroy & Boch bestek heeft sets met tafelvorken, tafelmessen, tafellepels, espressolepels en gebaksvorkjes. Deze sets zijn gemaakt van roestvrij, smaakneutraal staal en mogen in de vaatwasser. Er zijn ook luxe messen met een houten handvat voor het snijden van steak en pizza. Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kijk dan eens naar bestek dat verpakt is in een stijlvolle houten doos.

Alles voor aan tafel

Bij het Villeroy & Boch bestek tref je ook losse accessoires aan, zoals slabestek en soeplepels. Ideaal voor eigen gebruik of om iemand mee te verrassen die van koken houdt. Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748 en was oorspronkelijk een pottenbakkerij. Trekt de vormgeving je aan, dan is ook het Villeroy & Boch servies een goede aankoop.

Koken is hip en samen eten een feestje. Bestel je Villeroy & Boch bestek nu bij wehkamp en ga helemaal in stijl aan tafel.