Merken

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestek heeft een elegante, exclusieve uitstraling. De tijdloze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Dit merk heeft besteksets, los bestek en accessoires voor aan taf ...

149 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Villeroy & Boch

Je hebt plannen voor een high-tea met je vriendinnen: je ziet de tafel al voor je met etagères vol sandwiches en hapjes. Je bordjes, thee- en koffiekopjes zijn mooi op elkaar afgestemd. Later in de middag komen de champagneglazen op tafel om te toasten op een geslaagde vriendinnendag. Villeroy & Boch is in de eerste plaats bekend vanwege het hoogwaardige porseleinwerk. Dit Duitse familiebedrijf maakt daarnaast ook items om mee te koken en te tafelen.

Los verkrijgbaar of als set

Villeroy & Boch heeft serviessets met glazen, borden en bestek. Artikelen als borden, kop en schotels, en schalen zijn echter ook altijd los te bestellen. Het serviesgoed heeft een ingetogen stijl, of een klassiek of modern dessin. De ontbijtborden zijn zo mooi dat ze ook ideaal zijn om te gebruiken als serveerbord. Voor kinderen zijn er bordjes en bekers met prachtige illustraties.

Glazen voor een bijzondere gelegenheid

In 1748 begon Villeroy & Boch in Frankrijk als pottenbakkerij. Inmiddels opereert het bedrijf vanuit Duitsland, en is het porselein wereldwijd beroemd. Heb je een mijlpaal te vieren of ga je een avondje op de bank relaxen? Ontdek dan bij Villeroy & Boch wijn onze elegante witte- en rodewijnglazen, bordeauxglazen, bourgogneglazen en champagneglazen. De vorm van het glas benadrukt de smaak van de wijn.

Geluk zit 'm in simpele dingen, zoals eten met je gezin of je beste vrienden. Koop Villeroy & Boch bij wehkamp en maak je hapjes of diner nog specialer met luxe servies en accessoires.