Merken

Vichy alle make-up

Verwen je huid met de natuurlijke kracht van heilzaam bronwater uit Vichy. Het thermale water uit dit Franse dorpje zit bomvol mineralen en sporenelementen waar je huid snel van opknapt. Ervaar het ze ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Vichy gezichtsverzorging

Je ziet er altijd gezond en verzorgd uit. In je werk en dagelijks leven kom je graag representatief voor de dag. Daarom besteed je extra aandacht aan de verzorging van je gezicht. Dit is namelijk heel belangrijk voor de eerste indruk die je achterlaat. Je gebruikt graag kwalitatief hoogwaardige verzorgingsartikelen met unieke en voedende ingrediënten. Vichy gezichtsverzorging past perfect in jouw dagelijkse verzorgingsritueel. De verzorgingsitems maken je huid sterker en mooier dankzij natuurlijk bronwater uit Vichy. Voor ieder huidtype is er passende Vichy gezichtsverzorging.

Verzorging voor elke huid

In het assortiment Vichy gezichtsverzorging vind je artikelen voor verschillende huidtypen. Voor vrouwen zijn er intensief hydraterende crèmes. Ze versterken de huid, verminderen zowel lijntjes als oneffenheden en zorgen zo voor een stralend gezicht. Voor mannen zijn er crèmes en balsems die perfect zijn voor na het scheren. Vichy huidverzorging bestaat ook uit reinigingsmelk, reinigingsschuim en micellair water. Hiermee maak je je huid perfect schoon.

Kracht van bronwater uit Vichy

Vichy is een Frans plaatsje met een eeuwenoude bron van mineraliserend thermaal water. Dit water is rijk aan mineralen en sporenelementen die de huid mooier en sterker maken. De Kelten en Romeinen deden er al hun voordeel mee. Dankzij Vichy kan jij dat nu ook. Dit Franse bedrijf werd in 1931 al opgericht en is nog steeds erg succesvol. Bekijk ook eens de bijzondere Vichy make-up.

Voor 23:59 uur Vichy gezichtsverzorging bestellen bij wehkamp is morgenavond al je huid verwennen.