Merken

Via Vai dames schoenen

Met Via Vai damesschoenen loop je er gegarandeerd trendy bij. De schoenen van dit Nederlandse merk zijn geïnspireerd op de Italiaanse stijl en blinken ook uit op het gebied van comfort. Zo kan je er m ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Via Vai damesschoenen

Jouw stijl laat zich niet in één woord omschrijven. Je houdt van trendy en stijlvol, damesachtig en stoer. Je durft best een beetje op te vallen en je kiest graag voor kwaliteit. Dat betekent voor jou mooie materialen en een keurige afwerking. Maar je staat ook graag stevig in je schoenen en je ziet mode en comfort graag hand in hand gaan. Herken je je in deze omschrijving? Dan vind je tussen de Via Vai damesschoenen vast een passend paar.

Stijl in alle soorten en maten

Via Vai damesschoenen hebben een heel eigen, herkenbare look. Deze zie je terug in de verschillende modellen op onze site. Met Via Vai kan je gemakkelijk schoenen vinden voor iedere gelegenheid. Kies voor hippe sneakers in je vrije tijd, vrouwelijke pumps voor als je wat netter voor de dag wil komen en stoere Via Vai damesenkellaarzen voor al die andere momenten.

Een droomhuwelijk tussen Nederland en Italië

Aan de naam is het moeilijk af te lezen, maar Via Vai is een Nederlands bedrijf. De oprichter woonde en werkte echter enkele jaren in Italië voor een plaatselijk schoenenmerk. De inspiratie die hij daar opdeed, zie je nog steeds in de stijlvolle look van Via Vai damesschoenen. De combinatie met een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort heeft het bedrijf succes gebracht in binnen- en buitenland. Val jij ook voor Via Vai?

Voor 23:59 uur Via Vai damesschoenen bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.