Merken

VERO MODA dames jurken

Wie voor iedere gelegenheid op zoek is naar de juiste jurk, vindt altijd een passend model bij de Vero Moda damesjurken. Ze vallen op door hun unieke ontwerp en hun natuurlijke uitstraling. Een combin ...

105 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vero Moda damesjurken

Een avondje uit, wat doe je aan? Het moet elegant zijn, maar het moet ook wel bij je passen. Een stijlvolle spijkerbroek, zoals een van onze Vero Moda damesjeans met een chique jasje? Of toch maar een jurk die je er extra vrouwelijk laat uitzien? Een jurk is per definitie één geheel. Daardoor is het effect altijd sterk, welke stijl je ook kiest. Het effect van Vero Moda damesjurken is dat je er prachtig uitziet, voor welke gelegenheid dan ook.

Sportief of verleidelijk chic

Een jurk is een bijzonder veelzijdig kledingstuk. De Vero Moda damesjurken hebben allemaal hun eigen karakter. Binnen dit merk zijn er verschillende stijlen. Jurken die je elke dag wel wil dragen, omdat ze heel comfortabel zitten. Bijvoorbeeld de fijne jurkjes van T-shirt stof. Ze rekken een beetje mee en zijn toch vrouwelijk, met een nonchalante elegantie. Alle Vero Moda damesjurken hebben die enigszins casual uitstraling, ook de jurken met chique details. Een eigentijdse en tegelijk tijdloze stijl.

Jouw persoonlijke stijl

Vero Moda damesjurken zijn er in een heleboel stijlen en modellen. Zo kan een simpele jurk in effen kleur met een paar welgekozen accessoires een overweldigende indruk maken. Hetzelfde geldt voor een jurk met een wijde rok. Ook een kort jurkje is leuk en jonge vrouwen voelen zich er vrij in. Wat de jurken zo leuk maakt, is hun lichtvoetigheid. In Vero Moda damesjurken kan je gewoon jezelf zijn.