Merken

VERO MODA dames badmode

Bij wehkamp vind je damesbadmode waarin jij er goed uitziet. Hou je van de stijlvolle eenvoud en de materiaalkeuze van Scandinavisch design? Kijk dan eens rond in het assortiment Vero Moda damesbadmod ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Vero Moda damesbadmode

Zoek je een badpak of bikini waarin je er stralend uitziet? Laat dat lichaam maar zien: je zorgt er tenslotte goed voor en daar mag je best trots op zijn. Vero Moda badmode springt er meteen uit. De badkleding is supertrendy en de stukken zijn onderling goed te combineren. Draag Vero Moda damesbadmode op vakantie, of wanneer je met de kinderen naar het zwembad gaat. En wat dacht je van een heerlijk dagje zwemparadijs met het hele gezin? Dat is genieten!

Mix en match met Vero Moda bikini's

Als jij geen fotomodel bent, is de kans groot dat jij geen 'ideale maten' hebt. Bij je heupen heb je bijvoorbeeld maat 42, terwijl je van boven maatje 36 hebt, of omgekeerd. Dit is heel normaal bij vrouwen van vlees en bloed. Bedenk vooral ook dat foto's van modellen altijd(!) gemanipuleerd worden. Zelfs zij hebben geen perfect figuur. Het fijne is dat je hier een Vero Moda Mix & Match collectie vindt, waarin je het onderstukje en bovenstukje van je bikini apart van elkaar koopt. Probleem opgelost!

Vero Moda dames badmode kopen bij wehkamp

Bestellen bij wehkamp heeft als voordeel dat je lekker thuis je badmode past, in plaats van in een koud kleedhokje met akelige TL-verlichting. Bij het passen van de Vero Moda dames badmode is het belangrijk dat jij je slipje aanhoudt bij het passen, anders kunnen we je retour niet in behandeling nemen!