Merken

VERO MODA

Wie voor iedere gelegenheid op zoek is naar de juiste jurk, vindt altijd een passend model bij de Vero Moda damesjurken. Ze vallen op door hun unieke ontwerp en hun natuurlijke uitstraling. Een combin ...

979 resultatensorteren op
nieuwste collectie

VERO MODA 7/8 jeans

Twijfel je 's ochtends wel eens of je een broek of een rok aan zal trekken? Gun je je benen een beetje zon, maar wil je je niet helemaal blootgeven? Een leuke capri is dan de ideale oplossing. Vero Moda 7/8 jeans zijn er in veel klassieke en hippe variëteiten, afhankelijk van het seizoen en van de actuele trends. Vero Moda 7/8 jeans hebben een frisse en positieve uitstraling die jou meteen een goed humeur geven.

Experimenteer met verschillende looks

Met een Vero Moda 7/8 jeans in soepele, elastische spijkerstof zie je eruit als een echt model, wanneer je in deze capri met blote voeten en een halsdoek door de branding slentert. Wanneer je deze broek combineert met hoge hakken, een grote zonnebril en een hoed met brede rand, zie je er ineens heel anders uit. Witte capri jeans van Vero Moda vormen de basis voor een blikvangend maritiem tenue. Hierin flaneer je als een echte vrouw van de wereld over de boulevard van Saint Tropez, en ben je welkom op elk luxe zeiljacht dat hier aangemeerd ligt. Alle ogen zijn op jou gericht!

Vero Moda 7/8 jeans kopen bij wehkamp

Kijk ook eens bij de andere