Merken

Veet

Met Veet wax bereik je een professioneel resultaat. Je hoeft niet langer naar de schoonheidsspecialiste om je lichaam te ontharen. Thuis gebruik je de producten van Veet wax eenvoudig en snel. Veet is ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Veet wax

Je scheert je benen dagelijks met een scheermesje voor een glad resultaat. Soms raak je hierdoor gefrustreerd. Heb je ze net mooi geschoren, voel je de volgende dag alweer de stoppeltjes. De schoonheidsspecialiste vind je te duur. Gelukkig is er een oplossing. Voor een langdurig en mooi resultaat gebruik je vanaf nu Veet wax. Tot wel vier weken blijft je huid zo zacht als zijde.

Veet wax voor elke huid

Sommige vrouwen denken dat waxen niet voor hun gevoelige huid geschikt is. Met Veet wax is dat verleden tijd. Elke vrouw, met welk huidtype dan ook, kan de waxproducten van Veet onbezorgd gebruiken. In het assortiment vind je namelijk diverse producten die geschikt zijn voor de gevoelige of droge huid. Niet alleen voor gevoelige of droge benen, maar ook voor gevoelige oksels en bikinilijn. Omdat ze verrijkt zijn met vitamine E, aloë vera of amandelolie zijn de waxproducten ook nog eens goed voor de huid.

Verschillende mogelijkheden

Waxen kan je op diverse manieren doen. Met waxstrips, een harsapparaat of met een waxverwarmer. Er is geen beste manier te noemen, dat is een persoonlijke voorkeur. De een vindt het prettig om een elektronisch apparaat te gebruiken. De ander doet liever een groter stuk in één keer met de ontharingsstrips. Welke manier je ook gebruikt, je benen blijven langere tijd glad. Waxen kan even pijn doen, maar daar krijg je wel wat voor terug. Vermijd je liever de pijn? Bekijk dan eens het assortiment Veet ontharingscrème.