Merken

Varta

Of je ze nou gebruikt voor je nieuwe speelgoed of voor je gehoorapparaat. Veel producten hebben batterijen nodig. En die batterijen, die vind je hier bij wehkamp. We hebben verschillende types batteri ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Batterijen

Een paar extra batterijen zijn onmisbaar in elke woning. Van het leukste speelgoed tot aan een goed gehoorapparaat: veel producten hebben batterijen nodig. Bij ons vind je verschillende soorten batterijen voor al je producten.

Alkalinebatterijen

Een alkalinebatterij is een type batterij van hoge kwaliteit en een lange levensduur. We bieden een groot aantal alkalinebatterijen van Duracell en Varta in verschillende formaten. De batterijen zijn verkrijgbaar als AAA, AA, C, D en 9V. Bekijk daarom altijd even welk formaat je nodig hebt.

Wat maakt de alkalinebatterijen speciaal?

Duracell Plus Power batterijen bieden extra veel stroom voor je dagelijkse apparaten, zoals speelgoed en afstandsbedieningen. Duracell Ultra Power batterijen gaan heel lang mee en hebben een kern met hoge dichtheid. Dit is ideaal voor apparaten die veel stroom gebruiken. De Ultra Power batterijen van Duracell beschikken over een powercheck, waarmee je het stroompeil in de batterij kan controleren. Ook Varta batterijen, met krachtige energie, zijn geschikt voor apparaten met veel stroombehoefte.

Andere soorten batterijen

Naast alkalinebatterijen kun je bij ons ook lithium knoopcelbatterijen, batterijladers en hoortoestelbatterijen vinden. De batterijladers worden geleverd met oplaadbare batterijen. Ben je op zoek naar een speciaal soort batterij? Kies dan één van de Duracell Specialty batterijen voor een duurzame en betrouwbare batterij. Dankzij de Duralock Power Preserve technologie blijven alle ongebruikte Duracell batterijen in hun verpakking opgeladen tot maar liefst 10 jaar! Zo kan je je batterijen lang bewaren en zit je nooit meer opeens met een lege batterij.