Merken

VANS

Het schoenenmerk is Vans vooral bij jongeren zeer populair. Het in 1966 opgerichte bedrijf is vooral bekend om zijn innovatieve en casual ogende sneakers. De modern vormgegeven Vans sneakers zijn er z ...

491 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vans

Als je ooit op een skateboard hebt gestaan, dan weet je hoe belangrijk schoenen met een goede grip zijn. Een doordacht profiel maakt immers het verschil tussen een pijnlijke val en een geslaagde truc. Vanuit deze gedachte zijn de schoenen van Vans ontworpen. Oorspronkelijk waren de sneakers dan ook vooral populair bij skaters. Dankzij het eigentijdse design zie je het schoeisel tegenwoordig ook volop buiten de skatebaan. De modieuze schoenen passen dan ook perfect bij een casual outfit.

Sneakers in uiteenlopende modellen

De eerste sneakers van Vans zagen er nog als relatief eenvoudige gympen uit. Tegenwoordig is het assortiment van dit Amerikaanse schoenenmerk stukken diverser. Zo vind je in het aanbod ook trendy high-tops die ook je enkel bedekken. Hierdoor zit de schoen nóg steviger om je voet. Behalve comfort bieden de moderne sneakers ook een bijzonder fraaie look. Ga voor een eenvoudig ogend model in een effen kleur of kies een schoenenpaar met indrukwekkende kleurencombinaties.

Casual schoenen voor hem en haar

Dit moderne schoeisel is er voor mannen, vrouwen en kinderen. Vans damesschoenen zijn er, net als de heren- en kinderschoenen, bovendien in tal van maten. Ben je benieuwd welke sneakers van dit modemerk er in jouw schoenmaat zijn? Je ontdekt het met een simpele klik op jouw schoenmaat in de maatfilter. Heb je per ongeluk een verkeerde maat sneakers van Vans besteld? Dan mag je ze gratis terugsturen.