Jurken & rokken

De vanHaren jongenssneakers zijn stoer, sportief en speels. De schoenen hebben een zeer aantrekkelijke prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Kinderen spelen urenlang heerlijk op de jongenssneakers en hebben geen last van pijnlijke voeten. In de vanHaren jongenssneakers wordt elke jongen graag gezien.

Andere klanten kochten of bekeken

vanHaren jongenssneakers

Je zoontje slijt zijn schoenen er in no time doorheen. Niet zo gek natuurlijk, hij speelt lekker veel buiten en groeit als kool. Je hebt al ontdekt dat het nu weinig verschil maakt of je nu schoenen van honderd euro koopt, of van een paar tientjes. En voor je zoon is het vooral belangrijk dat het mooie schoenen zijn. De vanHaren jongenssneakers zijn uiterst geschikt als je bovenstaande situatie herkent. Het is niet erg dat je zoon er over een aantal maanden al weer is uitgegroeid, ze hebben namelijk een zachte prijs. En mocht je nog een zoon hebben, de sneakers kunnen nog prima een tweede ronde mee.

Comfortabel en praktisch

Niet alleen zien de vanHaren jongenssneakers er modieus uit, ze zijn ook nog eens ontzettend praktisch en comfortabel. Een groot deel van de schoenen is voorzien van klittenband. Binnen een aantal seconden trekt je zoon zijn schoenen aan en zo gaat er geen tijd verloren aan het prutsen met veters strikken. Kan je kind al wel prima veters strikken, of wil je hem dit juist aanleren, dan heb je ook ruim keuze uit schoenen met veters. Veel schoenen zijn voorzien van beide, zowel veters als klittenband.

Schoenen voor allerlei gelegenheden

De vanHaren jongenssneakers collectie is breed. Je vindt er veel stoere sneakers die prima zijn voor naar school of voor het spelen. Ook bieden we je wat nettere schoenen aan, passend voor naar een verjaardag of familiefeest. De Van Haren jongensschoenen kunnen het hele jaar door gedragen worden.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.