Jurken & rokken

Of je nou een chique outfit aantrekt of van plan bent een dagje te bankhangen, een fijn paar herensokken is een essentieel onderdeel van elke outfit. Van Haren herensokken zijn lekker betaalbaar en gaan ook nog eens jaren mee. Ze zijn dan ook onmisbaar in de kledingkast van elke man.

Andere klanten kochten of bekeken

Van Haren herensokken

Wanneer je je schone was uit de wasmachine haalt, blijkt een klein deel van je sokken op mysterieuze wijze verdwenen te zijn. En dat terwijl je toch echt alle sokken in de wasmand hebt gedaan! Wat er precies met die sokken is gebeurd, zul je waarschijnlijk nooit weten. Wat je inmiddels wel weet, is dat je sokkencollectie om de zoveel tijd nodig bijgevuld dient te worden. Van Haren herensokken zijn lekker voordelig. Daarom is het ook iets minder erg als er af en toe eentje verdwijnt.

Sokken maken de man

In de collectie van Van Haren vind je verschillende typen sokken. Niet alleen kan je kiezen tussen verschillende kleuren, ook tref je in het assortiment verschillende lengtes aan. Zo zijn enkelsokken perfect voor sneakerdragers, en zijn langere sokken zijn uitermate geschikt voor de koudere maanden. Is niet alleen je sokkencollectie aan vervanging toe, maar kan je schoenencollectie ook wel een opfrisser gebruiken? Voor de leukste sneakers, laarzen en sandalen neem je een kijkje bij de Van Haren herenschoenen.

Een essentieel onderdeel van je kledingkast

Is een deel van je sokkencollectie weer op mysterieuze wijze verdwenen of ben je op zoek naar een specifiek type sokken voor die nieuwe schoenen? Bekijk dan eens de sokken van Van Haren bij ons op de website en bestel de sokken van jouw keuze. Wanneer je ze voor 23:59 uur bestelt, heb je de sokken de volgende werkdag al in huis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.