Jurken & rokken

Natuurlijk hebben we bij wehkamp ook een uitgebreid assortiment herenpantoffels. Van Haren heeft een eigen collectie samengesteld en verkoopt die zowel in de eigen winkels als bij wehkamp. Bekijk hier de collectie Van Haren herenpantoffels voor diverse comfortabele pantoffels en huisschoenen van een goede kwaliteit in een gunstige prijsklasse.

Andere klanten kochten of bekeken

Van Haren herenpantoffels

In huis schop je het liefst meteen je knellende schoenen uit. Dat is niet alleen beter voor je voeten, maar ook voor je vloer. Zo loop je het huisvuil niet naar binnen en slijt je vaste vloer of vloerbedekking minder snel. Zorg dan wel dat je een paar lekkere warme pantoffels bij je garderobe hebt staan, ook voor je gasten. Van Haren herenpantoffels zijn heerlijk behaaglijke pantoffels die je makkelijk aan- en uittrekt.

Open en gesloten pantoffels

Bij makkelijke pantoffels wil je geen ingewikkelde sluitingen. In de collectie Van Haren herenpantoffels vind je onder meer de leren Björndal pantoffels: dit zijn open klompen waar je zo inschuift en waarvan sommige een gesp hebben om eenmalig de breedte af te stellen. Hiermee loop je ook makkelijk even de schuur in. Ze zijn stevig genoeg om in te klussen. De Casa Mia pantoffels zijn veelal dicht aan de achterkant en hebben een hogere wreef, waardoor je voet helemaal omsloten is. Ook verkrijgbaar als hoog model met klittenbandsluiting.

Van Haren herenpantoffels bestellen

Beslis voordat je Van Haren herenpantoffels bestelt eerst of je ze met sokken of met blote voeten wil dragen. Pantoffels met een (namaak)vacht houden blote voeten het warmst. Voor na de douche of in de sauna bestel je een paar slippers uit de collectie Van Haren herenbadmode. Deze slippers drogen snel.

Wanneer je nu je Van Haren herenpantoffels bestelt, kan je ze de volgende werkdag al aantrekken!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.