Jurken & rokken

De Van Haren dameshandtassen zijn modern, casual en erg aantrekkelijk geprijsd. De dameshandtassen neem je overal mee naartoe. Zo heb je altijd je belangrijke spullen bij de hand, zoals je portemonnee en telefoon. En ze zijn niet alleen praktisch, ze voegen ook iets toe aan je outfit.

Andere klanten kochten of bekeken

Van Haren dameshandtassen

Een echte dame kan niet zonder haar handtas. Vrouwen hebben tal van spulletjes die ze dagelijks mee sjouwen. Veel mannen snappen dat niet altijd en dat hoeft gelukkig ook niet. Een jaszak is te weinig om de dagelijkse benodigdheden in kwijt te kunnen en een tas is wel zo handig. Daarnaast heeft een handtas niet alleen een praktische, maar ook een stijlvolle functie.

Niet van echt leer te onderscheiden

Van Haren maakt voor veel artikelen gebruik van imitatieleer, zo ook voor de damestassen. Onderhand kunnen we het merk wel een expert noemen in het gebruik van imitatieleer. Deze stof zorgt natuurlijk voor de aantrekkelijk lage prijzen van Van Haren. Het imitatieleer van de Van Haren dameshandtassen is tegenwoordig zo goed, dat het bijna niet meer van echt leer te onderscheiden is. Wil je toch voor een echt leren tas gaan, bekijk dan ook eens de Van Haren dames leren tassen.

Kies het formaat dat bij jou past

De Van Haren dameshandtassen hebben verschillende formaten. Als je er wat boodschappen mee wil doen, is het handiger om voor een groter formaat te gaan. Ga je een avondje de kroeg in met vriendinnen, dan kan je voor een kleiner formaat kiezen. De ene handtas heeft veel zakken waar je van alles in kwijt kan, de andere juist weer niet. Ontdek zelf de collectie en kies de tas uit die bij jou past.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.