Met een paar vanHaren loafers betaal je niet te veel, maar ben je toch verzekerd van kwaliteit en een klassieke look. Loafers van vanHaren zijn onmisbaar in je garderobe. Comfortabele instappers met een vrouwelijke uitstraling komen altijd goed van pas. Of ze nu van suède, leer of imitatieleer zijn.

Andere klanten kochten of bekeken

vanHaren loafers

Op een gewone doordeweekse dag wil je er ook leuk uitzien. Maar soms heb je geen zin om lang voor je kleerkast en je spiegel te staan. Je trekt iets makkelijks uit de kast en stapt in je vanHaren loafers. Dan weet je dat je comfortabel de dag doorkomt. Tegelijk zie je er verzorgd uit en heb je iets goeds aan je voeten. We hebben vanHaren loafers met een stevige rubber loopzool, maar ook met een makkelijk hakje.

Combinaties met vanHaren loafers

Het fijne van loafers is dat je ze met alles kunt combineren. Zowel met een pantalon als onder een spijkerbroek doen ze het goed. En uiteraard kan je ze ook onder een van onze leuke damesrokken uit de wehkamp-collectie dragen. Als je dag in het teken staat van lekker makkelijk, is dit een prima keuze.

Luchtige loafers

Speciaal aan te raden voor zomerse dagen zijn de geponste vanHaren loafers. Dit schoeisel heeft verschillende geperforeerde details. Ze zijn ofwel gevoerd met imitatieleer ofwel met suède. Er is veel mogelijk binnen onze vanHaren collectie.

Gemakkelijk bestellen

Wij doen er alles aan om je aankopen bij wehkamp zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. De bestelling is snel en onze service voorziet in een eerlijk retourbeleid. Je past de schoenen thuis en als je een ander paar wilt proberen, stuur je ze even makkelijk terug in de bijgeleverde doos.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.