Jurken & rokken

De oer-Nederlandse winkel Van Haren staat al generatieslang bekend om modieuze en betaalbare schoenen. Ze hebben echter ook een uitgebreide collectie damesaccessoires. Bij de Van Haren damesaccessoires vind je onder meer prachtige handtassen, praktische rugzakken en stijlvolle shoppers. Kijk vlug in onze collectie damesaccessoires van Van Haren!

Andere klanten kochten of bekeken

Van Haren damesaccessoires

Heb jij oog voor details wanneer je de deur uitgaat? Dan pak je graag een tas die bij je kleding past. Of ben je juist praktisch ingesteld, en gebruik je een handtas om zoveel mogelijk bezittingen in mee te nemen? In beide gevallen zit je goed bij de Van Haren damesaccessoires, want Van Haren combineert praktisch met stijlvol, en modieus met betaalbaar. In deze collectie vind je precies wat bij jou past.

Schoudertassen en handtassen

Een tas met een schouderband is praktisch, omdat je daarmee allebei je handen vrij hebt. Het kan echter een nonchalante indruk maken. Wanneer je een tas aan het hengsel vasthoudt, trek je de aandacht veel meer naar dit Van Haren damesaccessoire toe. Dat is mooi wanneer je zo'n maritiem gestreepte tas van textiel draagt, of een Graceland handtas van zachte nubuck. Graceland heeft ook clutches die je in je hand houdt, maar die bovendien een afneembare schouderband hebben. Zo heb je het beste van twee werelden.

Van Haren accessoires kopen bij wehkamp

Wil je ook op reis met Van Haren? Kijk dan eens bij de Van Haren reisbagage voor een tas waar genoeg in kan voor onderweg, en die je gewoon onder je vliegtuigstoel mag stoppen. De rugzakken van Van Haren mogen ook bijna altijd mee als handbagage, zodat je niet hoeft te wachten bij de bagageband.

Wil je ook chic naar een feest met een 5th Avenue tas? Nu bestellen, is de volgende werkdag in huis!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.