Merken

Van Lier

Laat u verrassen door de luxe herenschoenen collectie van Van Lier; van luxe herensneakers, eigentijdse casuals tot en met tijdloze dressed schoenen. De Van Lier collectie kenmerkt zich door het gebru ...

114 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Van Lier herenschoenen

Elke man draagt schoenen die fijn zitten het liefst zo lang mogelijk. Weinig dingen zijn dan ook zo frustrerend als schoeisel dat het al kort na de aanschaf begeeft. Bij Van Lier herenschoenen hoef je hier niet voor te vrezen. De Nederlandse schoenenfabrikant combineert namelijk de modernste technieken met vakmanschap dat stoelt op meer dan 200 jaar ervaring. Dit levert stevige herenschoenen op die er ook na lang gebruik nog meer dan goed uitzien.

Van sportieve sneakers tot stijlvolle gespschoenen

Of je nu sneakers of veterschoenen koopt: Van Lier herenschoenen vallen altijd op door het buitengewoon sierlijke ontwerp. Van Lier herenschoenen zijn niet uitbundig, maar eerder chique op een ietwat ingetogen wijze. De gespschoenen zijn ideaal voor een formele uitdossing, terwijl de mocassins of instappers prima passen bij een casual outfit. Behalve herenschoenen, vind je bij ons ook verschillende Van Lier herenaccessoires, waaronder fraaie leren riemen.

Schoenmaten tot op de halve maat nauwkeurig

Het kleinste Van Lier herenschoeisel is er bij ons vanaf maat 39, terwijl de grootste schoenen er tot maat 47 zijn. Om er helemaal zeker van te zijn dat de Van Lier herenschoenen je echt perfect passen, zijn er ook schoenen in 'halve maten', zoals bijvoorbeeld maat 41,5. Mocht blijken dat je er bij het bestellen een hele of zelfs maar een halve maat naast zat, stuur de Van Lier herenschoenen dan probleemloos retour. Plaats hierna gerust nog een bestelling, nu met een net iets grotere of kleinere schoenmaat.