Merken

Van Gils

De x Van Gils collectie is het gevolg van een samenwerking tussen de Nederlandse modeketens WE en Van Gils. Het resultaat? Een indrukwekkende lijn strak gesneden herenkostuums en alle nodige toebehore ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

x Van Gils

Een sollicitatie, een belangrijke vergadering of een groot feest brengt altijd bepaalde verwachtingen qua kleding met zich mee. Dat versleten shirt of die te grote blazer laat je beter thuis en ook die Chino mag gerust vergeten worden. Stijlvolle kleding waarmee je niet alleen niet uit de toon valt, maar ook kans maakt op de best geklede man aanwezig? Daarvoor moet je bij de collectie x Van Gils zijn.

Alles voor het pak

De nieuwe collectie x Van Gils legt de nadruk op ambacht en moderniteit. Dat uit zich in een hoge kwaliteit met toch een verrassend modern gevoel. De collectie bestaat uit overhemden, colberts en echte pantalons. Een goed kostuum zit strak en dat is ook de reden waarom x Van Gils kiest voor slim fit en ultra slim fit. Voor een warme en comfortabele fit is er gekozen voor materialen als wol en katoen.

De klassieke kleuren

Een kostuum is een delicaat kledingstuk en dat is dan ook de reden dat er voor klassieke kleuren is gekozen. Grijs, navy-blauw en groen voeren de boventoon met af en toe de nodige strepen en ruiten als dessin. Zelf jouw kostuum samenstellen? Mix & Match dan één van de vele herencolberts met de herenpantalons om een eigen stijl te creëren.

Een x Van Gils kostuum bestellen bij wehkamp? Dat is lekker goedkoop: wij leveren gratis aan huis vanaf 20.-!