Merken

Vacu Vin

Een glaasje wijn is voor velen het ultieme genietmoment van de week of de dag. Wijn associëren we met gezelligheid. Wijn vraagt om aandacht. En hoe meer aandacht je aan je glas wijn geeft, des te meer ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vacu Vin

Of je nu van rode of witte wijn houdt, zoet of droog, een glas wijn is genieten. De smaak hangt af van de kwaliteit, en de verschillen zijn groot in wijnland. Maar een belangrijke factor is ook de temperatuur. Zo drinken we geen witte wijn op kamertemperatuur of gekoelde rode wijn. Daarnaast is wijn uit een net geopende fles het lekkerst. Wijn verzuurt namelijk snel. Met een Vacu Vin vacuümpomp ga je verzuring tegen en geniet je langer.

Breng wijn naar een hoger niveau

Als je een echte wijnliefhebber- of kenner bent mogen de Vacu Vin accessoires niet ontbreken in je keuken. Zo zorg je met de Vacu Vin wijnkoelers dat de wijn op een optimale temperatuur blijft. De vacuümpomp zorgt voor een langere bewaartermijn van de wijn doordat deze het oxidatieproces vertraagt. En een kurkentrekker is natuurlijk ook onmisbaar als je wijn in huis hebt.

Alles wat je nodig hebt

Met de Vacu Vin accessoire-sets haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt voor een goed glas wijn. De sets bestaan onder andere uit een vacuümpomp, kurkentrekker en wijnkoeler. Niet alleen praktisch om voor jezelf aan te schaffen, maar ook leuk om als cadeau te geven. Doe er nog een mooie fles wijn bij, en je hebt een origineel cadeau voor iedere wijnliefhebber.