Merken

Urban Nature Culture

Haal met deze mooie woon- en lifestyle items de wereld en de natuur in huis. De collectie, ontworpen door Anne Marie Hermans weerspiegelt haar visie op de wereld. De unieke vondsten en verloren schatt ...

128 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Urban Nature Culture bestek

Sinds een tijdje kook je eens in de maand met vriendinnen. Deze maand ben jij weer aan de beurt om voor keukenprinses te spelen. Je vindt de aankleding van de tafel net zo belangrijk als de het eten zelf. Met Urban Nature Culture bestek verfijn je de aankleding op tafel en wordt het koken voor anderen nog leuker.

Handgemaakt, natuurlijk en cultureel

In onze collectie Urban Nature Culture bestek vind je prachtig handgemaakt bestek. Dat zie je aan de onregelmatige vormen van bijvoorbeeld de lepels. Het bestek is van verschillende soorten hout gemaakt en prachtig bewerkt of juist robuust en ruw. Maar ook metaal vind je terug in de collectie, zoals het tweedelige messing slabestek. Met dit bestek krijgt je diner een heel andere sfeer, alsof je op een verre reis bent.

Meer dan bestek

Je kleedt je tafel extra aan met Urban Nature Culture bestek. Maar dit Amsterdamse merk heeft meer te bieden dan dat. Kijk eens in onze uitgebreide collectie voor bijvoorbeeld keukentextiel en Urban Nature Culture servies en maak van ieder etentje een klein feestje. De exotische stijl past goed bij exotische gerechten, zoals Afrikaans of Indiaas.

Urban Nature Culture bestek bestellen bij wehkamp

Bestel je nieuwe bestek bij wehkamp en profiteer van een gratis verzending bij een minimale bestelwaarde van 20.-. Niet tevreden? Retourneren is gratis.