Merken

Urban Goddess

Geniet nog meer van je yogasessies met de mooie kleding van Urban Goddess. Dit Nederlandse merk maakt stijlvolle, eerlijke en comfortabele tops, broeken en leggings voor iedere vrouw, ook voor dames m ...

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Urban Goddess yoga

Nadat een vriendin je heeft overgehaald om een keer mee te gaan naar haar yogaklasje ben je helemaal om. Je merkte wel dat de kleding die je aanhad niet echt prettig zat. Gelukkig vind je bij ons al snel een top en broek van Urban Goddess yoga. Het hemdje valt los en comfortabel om je bovenlichaam, terwijl de broek je benen goed omsluit zodat je die vrijuit kan bewegen. De volgende keer dat je meegaat zorgt je nieuwe outfit van Urban Goddess yoga voor een optimale beleving.

Ademende kleding

De kleding van Urban Goddess yoga bestaat uit katoen en bevat op sommige plaatsen elastiek om de boel goed op zijn plek te houden. Dat zorgt ervoor dat je nog comfortabeler de oefeningen kan uitvoeren. Daarnaast accentueert de kleding van Urban Goddess yoga de vrouwelijke vormen. Behalve kleding van dit merk speciaal voor yoga, kan je ook een Urban Goddess fitness outfit bestellen.

Rust in je hoofd

Bij yoga draait het allemaal om innerlijke rust. Een gezonde geest maakt dat je ook in je dagelijkse werkzaamheden ontspannen bent. Met de kleding van Urban Goddess yoga ben je dichter bij je doel en kan je elke uitdaging aan. Doordat de tops en broeken zijn gemaakt naar het lichaam wordt elke yoga-ervaring een stuk leuker.