Jurken & rokken

De missie van het sportmerk Under Armour is om alle sporters beter te laten presteren door passie, ontwerp en het voortdurend streven naar innovatie. En hun collectie beaamt dit! Kleding die heerlijk zit tijdens het sporten, zodat jij tijdens elke workout alles kunt geven. Van sportschoenen, tot sportkleding, tot ondermode. Under Armour heeft ‘t allemaal! En je shopt het nu online bij wehkamp.

Under Armour

Ben jij ook altijd zo graag sportief bezig? Je draait je hand niet om voor een bootcamp in het park, staat stoer te boksen in de sportschool en loopt op eigen houtje hard door de wijk. Daarbij wil je wel kleding dragen die niet aan je lichaam blijft vastplakken door het transpiratievocht. En de kleding moet je warm houden en meebewegen met iedere stap die je zet. Daarom kies je voor de sportkleding van Under Armour, je comfortabele harnas tijdens het sporten.

Voor mannen, vrouwen en kinderen

De complete collectie Under Armour sportkleding bestaat uit drie lijnen: één voor dames, één voor heren en eentje voor kinderen. Naast sneakers en een basic trainingsoutfit vind je in de collectie ook speciale Under Armour zaalsporten kleding. De vrolijke, sportieve kleuren van Under Armour werken motiverend. De collectie is verkrijgbaar in de maten 34/XS tot en met 42/XL voor dames, 46/S tot en met 54/2XL voor heren en 128 tot en met 176 voor kinderen. De schoenen zijn er in de maten 36 tot en met 46. Er zijn ook halve schoenmaten opgenomen voor een perfecte pasvorm.

Zachte, comfortabele stoffen

Under Armour staat bekend om de soepele, zachte en vooral comfortabele stoffen. Dit betekent dat de kleding je niet belemmert bij het sporten. In de collectie is zowel sportkleding voor binnen- als voor buitensporten opgenomen. Naast zomerse outfits is er daarom tevens een Under Armour wintersport collectie.

Vandaag bestellen, binnenkort sporten

Is je sportkleding of je sportbagage aan vervanging toe of zijn je sneakers versleten? Bestel dan vandaag nog je nieuwe Under Armour sportoutfit. Wij rennen dan naar je toe: de volgende werkdag heb je het al in huis om aan te trekken en direct te gaan.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.