Merken

Ultrasun

Met Ultrasun zonbescherming geniet jij verantwoord van dat stralende zonlicht. Dit Zwitserse huidverzorgingsmerk staat bekend om zijn uitstekende zonnebrandcrèmes, lotions en gels voor de gevoelige hu ...

32 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ultrasun

Bij mooi weer en op vakantie geniet jij graag van het zonnetje. Maar je wil voorkomen dat je verbrandt of voortijdig te maken krijgt met rimpels of pigmentvlekken. Je zoekt effectieve zonbescherming die geen vet of wit laagje achterlaat en die je huid ook nog verzorgt. In het assortiment van Ultrasun vind je vast een formule die bij je past. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, bijvoorbeeld zonnemelk voor het hele lichaam en speciale formules voor het gezicht. Allemaal zijn ze betrouwbaar en prettig in het gebruik.

De beste zonbescherming voor iedereen

In het assortiment Ultrasun zonnen vind je makkelijk passende zonbescherming voor jouw huid. Verbrand je niet snel of ga je maar kort de zon in? Dan is SPF20 voldoende. Heb je juist een hele gevoelige huid, of zoek je iets voor je baby? Kies dan voor SPF50+. Je kan kiezen voor een handige kleine verpakking van 25 ml, maar ook voor een flinke gezinsverpakking van wel 400 ml. Ultrasun heeft ook extra glanzende formules en speciale varianten voor haar en handen.

Betrouwbare bescherming tegen de zon

Het Zwitserse bedrijf Ultrasun maakte in 1992 naam met zonbescherming in de vorm van een transparante sportgel. Later ontwikkelde het nog veel meer formules die uitstekende bescherming bieden, zonder de huid te irriteren of sporen achter te laten. Voor ieder gelegenheid en ieder huidtype is er wel passende zonbescherming.

Heb je geen tijd voor de drogist? Voor 23:59 uur Ultrasun bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag beschermd naar buiten.