Merken

Ultimate Ears draadloze speakers

Geniet altijd en overal optimaal van je favoriete muziek met Ultimate Ears. De lichte en compacte Bluetooth speakers neem je makkelijk overal mee naartoe. Ze zijn stof- en waterbestendig. Dankzij hun ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ultimate Ears

Jouw dag is niet compleet zonder jouw favoriete muziek. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. De nummers waar je van geniet, wil je het liefst met zoveel mogelijk mensen delen, waar je ook gaat. Daarom ben je op zoek naar draagbare speakers met een goede geluidskwaliteit en een indrukwekkend bereik. Ultimate Ears speakers voldoen volledig aan deze beschrijving. Ondanks hun kleine formaat hebben ze veel volume en sturen ze het geluid alle kanten op. Bovendien hebben ze een sterke accu, die tot 20 uur meegaat.

Speakers in diverse kleuren en vormen

In het assortiment van Ultimate Ears vind je mooie draagbare speakers in verschillende kleuren en vormen. Voor minder dan honderd euro heb je al een compacte speaker die er prachtig uitziet, een mooi geluid geeft en nog tegen water kan ook. Deze speakers zijn verkrijgbaar in diverse sprankelende kleuren en hebben een mooi design. De Ultimate Ears mobiele-telefoonaccessoires maken ook draadloos bellen mogelijk. Deze meer geavanceerde speakers hebben een nog betere accu en geluidskwaliteit.

Kleine speakers, groots geluid

Ultimate Ears is een Amerikaanse specialist op het gebied van audioapparatuur. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door een geluidstechnicus en zijn vrouw. Door slimme technologische innovaties wisten zij compacte speakers te maken die in alle richtingen geluid de wereld in sturen. De Ultimate Ears speakers kregen al veel positieve reviews van specialisten. Bestel ze voor 23:59 uur bij wehkamp en je kan hun grootste geluid morgen zelf ervaren.