Merken

UGG heren schoenen

Wehkamp heeft heren schoenen van talloze merken in veel kwaliteiten en prijsklassen. Wanneer je kwaliteit en stijl waardeert, moet je beslist even bij ons assortiment Ugg herenschoenen kijken. Ugg is ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

UGG Heren schoenen

Je houdt van natuurlijk, je houdt van stoer, maar je houdt ook van stijl. Je houdt van de geur van een brandend houtvuur, wanneer je thuis komt uit de bossen. Je houdt van de geur van echt leer. Ugg herenschoenen geven je het gevoel van een landheer die net zijn domeinen geïnspecteerd heeft en nu van zijn welverdiende rust geniet in zijn rustieke landhuis. Ugg herenschoenen symboliseren die verbondenheid met de natuur. Kwaliteit en duurzaamheid zijn vanzelfsprekend.

Comfort en stijl

In de collectie Ugg herenschoenen vind je suède sneakers die je prima casual kan dragen. De leren enkelboots zijn zelfs zakelijk representatief bij een pak. De enkelboots zijn hier te stoer voor: deze draag je als je een ontdekkingstocht onderneemt in de bergen of het bos. Ugg slippers zijn heel luxe en comfortabel in huis, net als de Ugg heren pantoffels. De originele Ugg pantoffel is gevoerd met een schapenvacht voor natuurlijke warmte. Draag deze pantoffel met blote voeten voor de warmste voeten.

Ugg herenschoenen kopen bij wehkamp

Ugg herenschoenen gaan jarenlang mee, zelfs al draag je ze dagelijks. Dat maakt deze schoenen bijzonder duurzaam en voordeliger dan ze op het eerste gezicht lijken. De echte Ugg liefhebber weet dit natuurlijk allang. Echt comfort is niet in geld uit te drukken, net zomin als de voldoening die het dragen van natuurlijke materialen geeft.

Bestel je Ugg herenschoenen vandaag voor 23:59, dan heb je ze morgen al in huis!