Merken

Ty

Maak ieder kind blij met een schattige knuffel van Ty. Dit wereldberoemde Amerikaanse speelgoedmerk staat bekend om zijn superzachte knuffeldieren met aandoenlijke, grote ogen. Deze zijn verkrijgbaar ...

69 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ty

Jij ziet je kleintje graag glimlachen. Daarom ben je altijd op zoek naar een leuk speeltje om hem of haar blij mee te maken. Zachte knuffels met een schattig uiterlijk doen het altijd goed. Jij kiest voor de beste kwaliteit, zodat je kindje er lang plezier van kan hebben. In het assortiment knuffels van Ty vind je vast en zeker dat zachte vriendje om je kind mee te verblijden. Je kan kiezen uit veel verschillende dieren in diverse formaten.

De leukste knuffels voor kids

Het assortiment knuffeldieren van Ty is lekker divers. Wat het favoriete dier van jouw kind ook is, de kans is groot dat je het vindt bij het Ty peuterspeelgoed. Je vindt er alles, van huisdieren tot wilde dieren. Sommige hebben een realistisch uiterlijk, andere lijken op tekenfilmfiguurtjes. De kleinste zijn zo'n 15 centimeter, maar er zijn ook grote Ty knuffels van wel 42 centimeter verkrijgbaar. Allemaal zijn ze even aaibaar en vertederend.

Aaibaar speelgoed uit de Verenigde Staten

Ty is de grootste fabrikant van pluche speelgoed ter wereld. Het bedrijf werd in 1986 opgericht en heeft sindsdien veel verschillende lijnen knuffeldieren uitgebracht. Nog steeds zijn er Classic Ty knuffeldieren verkrijgbaar, maar je kan ook kiezen voor hedendaagse helden, zoals Paw Patrol figuurtjes. Door de ruime keuze in diersoorten en formaten is er altijd wel een perfect kindervriendje bij.

Heb je geen zin in de drukke speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur Ty bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je kind verblijden.