Merken

Ty

Het Amerikaanse bedrijf Ty maakt echt de allerschattigste knuffels voor de allerkleinsten. De grote ogen en zachte vacht zorgen voor een hoog aaibaarheidsgehalte. De verschillende lijnen van Ty knuffe ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Ty knuffels

Je zoekt een nieuw speeltje voor je dreumes, maar weet niets passends te vinden. Een dreumes valt vaak tussen wal en schip: nog te klein voor blokken en duplo en te groot voor een rammelaar. Maar knuffelen kunnen ze als de beste! Bekijk daarom onze uitgebreide collectie Ty knuffels voor een zacht huisdier.

Verschillende lijnen

De collectie Ty knuffels is opgedeeld in verschillende lijnen die elk hun eigen kenmerken hebben. Kies je voor een Ty Classic, zoals panda Baboo of hondje Bark? Of een knuffeldier uit de Ty Beanie Boo of Ty Beanie Buddy collectie? Er zijn knuffels in verschillende maten. Elke beestje draagt een Ty label met een klein gedichtje erop.

Verzorgen en knuffelen

Hoe fijn is het als je kindje 's nachts lekker kan slapen met de favoriete knuffel in de armen? Overdag verzorgt je kindje het diertje alsof het een echt huisdier is. Een knuffel is pedagogisch enorm verantwoord. Ty knuffels wakkeren met hun grote ogen het empathisch vermogen in je kindje aan. Wordt het een hondje, een poes of een wilder dier?

Ty knuffels bestellen bij wehkamp

De nieuwe favoriet van je kleintje bestel je vanaf de bank. Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis. Heb je per ongeluk de verkeerde Ty besteld? Die kan je gratis en zonder gedoe terugsturen. Zoek gelijk een presentje voor je pasgeboren neefje uit in onze collectie Ty cadeaus voor baby's.