Merken

Twickto

Houdt je kind van bouwen? Twickto bouw- en constructiespeelgoed is ideaal om zelf de mooiste voertuigen mee te maken. Schepen, hijskranen, vliegtuigen, je kind kan de verbeelding de vrije loop laten. ...

Twickto

Zit je kind ook het liefst de hele middag te prutsen met blokjes en klik-systemen om zo de mooiste bouwcreaties te maken? Met het puntje van de tong uit de mond in opperste concentratie bouwen volgens een bouwschema of volgens eigen inzicht is heel goed voor kinderen. Want met Twickto leert je kind niet alleen instructies opvolgen maar ook om zelf een bouwsel maken.

Gethematiseerde sets

Het leuke aan Twickto is dat de speelsets zijn samengesteld op kleur of thema. Zo zijn er creatieve sets met als thema de haven of constructie. Maar er zijn ook dozen met 300 stukjes geheel in grijs met geel of grijs met rood. Iedere set biedt de mogelijkheid om meerdere grote voertuigen te bouwen van hetzelfde materiaal. Twickto is dan ook gemakkelijk vast te maken en weer af te breken. In iedere doos zitten de benodigde onderdelen, inclusief bouwbeschrijving.

Lekker bouwen

Het zelf creëren of bouwen met Twickto vanaf een instructieblad helpt je kind om abstracte instructies om te zetten naar een concreet bouwwerk. Het uitdagende van Twickto of bijvoorbeeld een modelbouwpakket helpt je kind om creatief te denken. Ook de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek worden door dit speelgoed gestimuleerd. En wat dacht je van het nauwkeurig opvolgen van instructies? Allemaal vaardigheden die ook mee kunnen helpen op school. Uiteraard stimuleer je ook de fantasie. Haal daarom snel Twickto in huis en laat je kind plezier beleven en nieuwe vaardigheden aanleren.