Merken

Tweka

Niets is heerlijker dan een lekkere duik in het water wanneer de zon ongenadig aan het branden is op je huid. Of je nu gaat zwemmen op vakantie of lekker afkoelt in het plonsbadje in de achtertuin: le ...

17 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tweka

Het zoute water in de zee of het gechloreerde water in een zwembad: een goed badpak is geschikt voor elke omgeving. Zo zwem je waar je maar wil, zonder dat je zwemuitrusting vorm of kleur verliest. De badpakken en bikini's van Tweka vervullen deze wens. De zwemkleding is namelijk chloorbestendig, zodat elk topje of broekje er zelfs na vele uren in het zwembad nog als nieuw uitziet. Ook zoet of zout natuurwater heeft geen impact op het moderne kunststofmateriaal.

Van luchtige bikini tot corrigerend badpak

Bij Tweka kies je uit badpakken, bikini's en tankini's. Een tankini combineert een lang topje dat ook de buik bedekt met een bikinibroekje. Het assortiment omvat ook corrigerende badpakken. Dit type badpak kent soft cups, een powernet aan de voorzijde en veelal voering op strategische plekken. Samen zorgen zij ervoor dat je er ook op het strand op je best uitziet. Ook dames met een beenprothese vinden bij dit innovatieve merk passende zwemkleding.

Badmode in bonte kleuren of elegant zwart

Tweka staat bekend om kleurrijke ontwerpen, maar kent tegenwoordig ook bijvoorbeeld zwarte badpakken. Dus of je nu graag in zwemkleding met een tropisch design zwemt of liever een sierlijk model in het zwart draagt: dit Nederlandse badmodemerk maakt het allemaal mogelijk. De badpakken en bikini's zijn er van maat 36 tot 50. In onze collectie Tweka grote maten dameskleding vind je ook tal van zwemkleding voor volslanke vrouwen. Zit het topje of broekje te strak of juist te ruim? Stuur de badmode dan gerust terug.