Merken

Tweezerman

Tweezerman is vooral bekend om de fijne pincetten voor het epileren van bijvoorbeeld je wenkbrauwen. Maar Tweezerman heeft nog veel meer te bieden. Zo is er een mooie collectie Tweezerman handverzorgi ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tweezerman

Heb je last van ongewenste haartjes op je kin, op je bovenlip of bij je wenkbrauwen? Dan heb je een precisiepincet nodig om deze haartjes gemakkelijk en pijnloos te verwijderen. En een tien keer vergrotende spiegel is dan ook wel handig. Tweezerman heeft dit voor je in de collectie, naast mooie kwasten en wimperkrullers, zodat jij altijd zelfverzekerd en op je mooist voor de dag komt.

Pincetten, nagelschaartjes en spiegels

Tweezerman staat bekend om zijn hoge kwaliteit stalen pincetten en nagelschaartjes. Ook de vijlen met diamantlaagje zijn zeer geliefd. De luxe uitvoeringen en kleuren van het staal geven deze producten extra glamour. Verder heeft Tweezerman diverse make-upkwasten, bijvoorbeeld voor het modelleren en inkleuren van je wenkbrauwen. Deze make-upkwasten zijn gemaakt van heel zachte haren. Om het epileren of krullen van je wimpers met een wimpertang van Tweezerman nog gemakkelijker te maken, heeft dit merk handige spiegels die tien keer vergroten, compleet met ledverlichting.

Leuk om cadeau te geven

De Tweezerman producten zijn ook leuk om cadeau te geven. Zo vind je in de collectie Tweezerman make-up leuke giftsets, compleet met toilettasje en handige producten. Of kies voor een giftset met een nagelschaartje, vijl en nagelknipper in een luxe, lederen etui. Het hoogwaardige Duitse staal van de producten is roestvrij en blijft scherp. Zo heb je er extra lang plezier van.