Merken

Tunturi

Tunturi is een van oorsprong Fins fitnessmerk dat bekendstaat om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke en makkelijke manier in ...

154 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tunturi

Voldoende lichaamsbeweging is voor jou heel belangrijk. Zo blijf je sterk en soepel en zie je er goed uit. Bovendien is een stevige training een goede manier om de stress van je dag kwijt te raken. Je krijgt er een flinke stoot energie voor in de plaats. Met de Tunturi fitness artikelen kan je op ieder moment werken aan je conditie, spierkracht en balans. Deze zijn namelijk heel effectief en geschikt om thuis te gebruiken. Daarnaast zijn ze nog heel betaalbaar ook.

Alles voor fitness en yoga

In het assortiment van Tunturi vind je alles wat je nodig hebt om thuis een echte fitness of yoga training te doen. Train je spieren met gewichten in allerlei soorten en maten. Hou je conditie op peil met de hometrainers, roeimachines, crosstrainers en loopbanden. Werk aan je balans en soepelheid met de fitness ballen, balance boards en yoga matten. Bij de Tunturi fitnessaccessoires vind je ook handige stopwatches en stappentellers.

Betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs

Tunturi werd in 1922 in Finland opgericht. Het bedrijf maakte eerst fietsen en bromfietsen en ging zich in de jaren negentig toeleggen op fitness apparatuur. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Nederland en worden de artikelen in meer dan veertig landen verkocht. Dit internationale succes is te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de fitnessartikelen.

Geen tijd om naar de sportwinkel te gaan? Voor 23:59 uur Tunturi bestellen bij wehkamp is morgenavond al beginnen met je nieuwe work-out.