Merken

Tunturi

Tunturi is een van oorsprong Fins fitnessmerk dat bekendstaat om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke en makkelijke manier in ...

71 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tunturi

Tunturi heeft fitnessapparatuur voor thuis, voor bedrijven en voor de professionele markt. Het ruime aanbod bevat loopbanden, hometrainers, crosstrainers, roeitrainers en verschillende fitnessaccessoires.

Toonaangevend design

Tunturi werkt met een toonaangevend design waarmee het merk zich onderscheid op de fitnessmarkt. Duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit maken het sporten nog comfortabeler en gemakkelijker. De apparaten laten jou precies zien hoeveel calorieën je verbrand hebt, hoelang je al aan het sporten bent en hoe jij je voortgang verbetert. Het sporten wordt zo een leuke uitdaging en naarmate je vaker sport, zal het steeds gemakkelijker gaan.

Verschillende functies

De fitness mondellen hebben verschillende functies. Zo zijn er apparaten waarbij beelden te zien zijn. Dit zijn beelden gemaakt in de bossen waardoor je het gevoel krijgt dat je heerlijk in de buitenlucht aan het sporten bent. Fiets over heuvels en ren een helling op. Door de beelden wordt het sporten nog leuker en gemakkelijker.

Bestellen

Wil jij morgen al beginnen met sporten en vind je de fitness apparaten en accessoires van Tunturi wel wat? Bestel ze dan vandaag voor 11 uur en je hebt ze waarschijnlijk morgen al in huis!