Merken

Tummy Tub

Iedere ouder kent de Tummy Tub! In deze speciaal ontwikkelde bademmer geniet je baby in de fijnste houding van een warm badje. In een Tummy Tub gaat je kindje even terug naar de paradijselijke periode ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Tummy Tub

Je eerste kindje is geboren. Dat is een felicitatie waard! Wat fijn dat de kraamverzorgster je helpt met het verzorgen van je baby, want sommige dingen vind je best spannend, zoals het baden van je baby. Van de kraamzorg en van andere ouders heb je gehoord over de Tummy Tub. Dat is de bekendste bademmer die speciaal ontworpen is om je baby in foetushouding in te laten baden. Lekker vertrouwd, lekker ontspannen.

Tot zes maanden

De Tummy Tub is een doorzichtige bademmer, waarin je baby rechtop in foetushouding kan baden, met ondersteuning van de nek en het hoofdje. Op deze manier is je kindje weer even terug in vertrouwende omgeving van de baarmoeder. De Tummy Tub gebruik je veilig, doordat je de baby kan zien, de juiste hoeveelheden water op de zijkant vermeld staan en er een rubberen rand aan de onderzijde zit. Deze zorgt ervoor dat de emmer niet wegglijdt. De bademmer is er in één maat en je gebruikt hem tot je baby ongeveer zes maanden oud is. Kies je voor roze, blauw of transparant?

Tummy Tub bestellen bij wehkamp

De Tummy Tub wordt in Nederland gemaakt van BPA-vrij plastic dat volledig recyclebaar is. Bij wehkamp profiteer je van gratis verzending bij een bestelwaarde van 20.- of meer. Combineer daarom de bestelling van je bademmer met baby badschuim of andere items uit onze collectie verzorging voor baby's.