Merken

Tumble 'n Dry kraamcadeaus

Tumble 'n Dry jongensjassen zijn lekker warme, trendy jassen voor ieder seizoen. De collectie jongensjassen kleurt met de jaargetijden mee. Zo heb je voor de lente en herfst volop keuze uit leuke ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Tumble 'n Dry meisjesjassen

Als ouder vind je het belangrijk dat je dochter kwalitatief goede kleding draagt. In de winter moet ze geen kou vatten en een zomerjas moet lekker soepel zitten, zodat ze vrij kan bewegen. En het oog wil natuurlijk ook wat. Je dochter gaat niet akkoord met de eerste de beste jas die je aanwijst. Maar op de Tumble 'n Dry meisjesjassen worden veel meiden toch wel een beetje verliefd. Ze voelen zich fijn en zelfverzekerd in de jassen.

Tumble 'n Dry is een hip merk. De Tumble 'n Dry meisjesjassen zijn altijd ontworpen volgens de laatste trends. Je dochter hoeft zich er dus geen zorgen over te maken dat ze een jas heeft die niet 'in' is. Korte bomberjacks of lange jassen met capuchon. Doorgestikte accenten of een subtiele print, speciaal ontworpen voor de jonge vrouw. Als moeder word je bijna een beetje jaloers op deze leuke jassen.

Gespecialiseerd in kinderkleding

Tumble 'n Dry is gespecialiseerd in het ontwerpen van kinderkleding. Het merk weet als geen ander wat belangrijk is voor jonge meiden. Deze kennis zie je terug in de collectie Tumble 'n Dry meisjesjassen. De designers streven er naar om speelse, creatieve en hippe kinderkleding te ontwerpen en daarin zijn ze erg succesvol. Bekijk naast de Tumble 'n Dry meisjesjassen ook eens de hippe Tumble 'n Dry meisjesbroeken.